Første salgstrinn består av seks hus
Moderne og gjennomtenkte løsninger
Vi har lagt vekt på å utvikle gode og effektive familieboliger med en trygg og skjermet beliggenhet. Boligene er på 111 kvm BRA med arealeffektive planløsninger, gjennomgående god standard og tidsriktig materal- og fargevalg.
Se boligvelger

Velkommen hjem!

Vi har valgt et tidsriktig og moderne kjøkken fra det norske og anerkjente merket Sigdal. Et viktig mål har vært å skape balanse mellom estetikk, funksjon og smarte brukervennlige løsninger. Kjøkkenfronten vi har valgt heter Horisont, og er en slett hvit kjøkkeninnredning med innfreste grep - et tidløst og moderne kjøkken med rene linjer.

Mange ønsker å sette sitt eget preg på boligen. Dette har du anledning til dersom du kommer tidlig inn i salgs- og byggeprosessen. I samarbeid med entreprenør vil vi sette opp en digital tilvalgsbutikk, der du kan gjøre ulike personlige tilpasninger av din nye bolig. Du vil få nærmere informasjon om tilvalgsprosess, valgmuligheter og frister etter kontraktssignering.

Meld interesse
Langgårdstoppen illustrasjon

Et oppholdsrom for livets små og store øyeblikk

Vi ser for oss at oppholdsrommet i 2. etasje blir husets hjerte.
Her samles familien i sofakroken foran Gullrekka eller leksene gjøres på
kjøkkenbenken mens middagen tilberedes og lillebror leker i trehytta på baksiden. Her får du en moderne og luftig stue- og kjøkkenløsning,
med direkte adkomst til den romslige terrassen. De store vindusflatene skaper en lys og luftig følelse og sørger for godt utsyn.

Fra kjøkken/stue er det direkte adkomst til den romslige terrassen på 23 kvm. Terrassen har god plass til både grill, sittegruppe og sofa. Her kan du nyte lange varme sommerkvelder i solnedgangen. Fra terrassen er det adkomst til friarealet og naturens egen lekeplass på baksiden, samt utvendig trapp opp til takterrassen.

Kontakt prosjektselger
Langgårdstoppen interiør illustrasjon

Behagelige og avslappende soner

Alle oppholdsrom leveres med tre-stavs hvitpigmentert og mattlakkert eikeparkett samt hvite fotlister. Vegger leveres helsparklet og malt i en lekker og anvendelig lys gråfarge. Her ligger alt tilrette for en god natt søvn.

Boligene har to delikate og romslige baderom, ett i 1. og ett i 2. etasje. Baderomsmøblene kommer fra Sigdal, og inkluderer servantskap med funksjonelle skuffer, speil med LED-overbelysning, vegghengt toalett og rette dusjdører. Det leveres grå 30x30 fliser på gulv og grå 30x60 fliser på vegg. I entré og baderom leveres fliser med varmekabler.

Meld interesse
Langgårdstoppen interiør illustrasjon

Utsikt, sol, skog og sjø

For å utnytte den høye, frie og solrike beliggenheten, har gode uterom vært et ekstra fokusområde. Boligene leveres med både terrasse og takterrasse, samt felles naturtomt på baksiden. Uterommene er funksjonelle med god plass til både middagsgjester, lek og avkobling.

Det leveres tremmegulv i trykkimpregnert treverk og spilerekkverk på terrassen. Takterrassen leveres også med tremmegulv, men med rekkverk i glass for maksimalt utbytte av sol og utsikt.

Kontakt prosjektmegler
Langgårdstoppen takterrasse illustrasjon

Ingenting er som å bo i et helt nytt hjem